Aangeboden door Renault

© Renault

Guy en Martine rijden met een elektrische auto. Wat vinden zij er echt van?

Guy en Martine rijden met een elektrische auto en vinden dat zo fijn dat ze nooit meer iets anders zou willen. Een elektrische wagen is niet alleen comfortabeler maar ook beter voor het milieu.

Guy en Martine kozen uit ecologische overwegingen voor een elektrische auto. Als je je steentje kan bijdragen aan het milieu moet je dat doen, vindt Guy. Een elektrische auto past perfect in dat plaatje.

Guy en Martine rijden nu met een Renault ZOE van de eerste generatie. Dat model heeft een rijbereik van 150 km, wat voor Guy en Martine volstaat. Ze zijn er ook al mee naar de zee gereden. Het koppel maakte dan ook graag een testrit met de nieuwe Renault ZOE, die een bereik van 395 km heeft. Guy vindt het een groot voordeel dat je bij Renault de batterij kunt huren. Daardoor is de aankoopprijs lager. Bovendien ben je zeker van een oplossing als er ooit iets zou mankeren met de batterij.

Elektrisch rijden is een zeer fijne ervaring, vindt Guy. Er is veel minder lawaai dan bij een benzine- of dieselmotor. Toch heb je best veel power en trekt de auto snel op. Meestal rijdt Guy op de zuinige eco-stand – dat is nog beter voor het milieu. Martine zou nooit meer iets anders willen dan een elektrische wagen.

Vijf troeven van de nieuwe ZOE

Meer kilometers uit een volle accu, sterkere motoren en technologie om je vingers bij af te likken: de nieuwe Renault ZOE is zoveel meer dan alleen maar groen en voordelig. Kom er persoonlijk mee kennismaken bij je dealer »

Een dynamisch design en de nodige pit!Ontdek de nieuwe Renault ZOE »