Neos Herk-de-Stad blijft slimste club van Limburg!

Print
Neos Herk-de-Stad blijft slimste club van Limburg!

Foto: Paul Buekers

Herk-de-Stad - Vorige week, vrijdag, streden 5 clubs van Limburg Noord en 5 clubs van Limburg Zuid voor de titel van "Slimste Neos-club van Limburg 2020". Dat gebeurde in de gildezaal te Kuringen.

Voor Neos Herk-de-stad stond er veel op het spel. Met hun ploeg "kHebhetgeweten" en 25 supporters waren ze goed vertegenwoordigd.
Ze wonnen trouwens de vorige 2 edities en bij winst was de wisselbeker definitief in hun handen.Het werd een spannende namiddag . Er werden 4 spelrondes gespeeld van 10 vragen en gedurende deze tijd moest een puzzelronde worden ingevuld. Het totaal stond dus op 60 punten.
Het was een beetje nagelbijten bij de afroeping van de uitslag. Op drie eindigde de club van Kuringen, op twee de club van Maaseik en op één "kHebhetgeweten" met 48 punten op 60 van Herk-de-Stad.
De vreugde in het Herkse kamp was groot. Onze ploeg bestaande uit van links naar rechts op de foto Marcel P., Willy, Daisy, Hilda, Harry en Marcel C. zakte met hun supporters af naar hun stad om nog wat te vieren. Proficiat aan onze slimme quizzers!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio