© Marc Hellemans

Hoeselts Toneelgezelschap onderzoekt 'Het geheugen van water'

Na het grote succes van de zedenkomedie 'Goed gek!' in november 2019 heeft het Hoeselts Toneelgezelschap wederom een spraakmakende productie op het programma staan, nl. de bitterzoete tragikomedie 'Het geheugen van water' van de Britse schrijfster Shelagh Stephenson. De regie is in handen van Rob Renckens.

Marc Hellemans

Drie dochters komen samen in het ouderlijk huis voor de begrafenis van hun moeder. Zij worden geconfronteerd met spoken uit het verleden, een versplinterd geheugen, onderliggende spanningen, blootgelegde familiegeheimen. Kortom, een emotionele rollercoaster.Het is een prachtige tragikomedie, soms schrijnend, soms ontroerend, altijd herkenbaar. Met beenharde dialogen, met acteren op het scherp van de snee. En vooral met heel veel humor.

Spelen mee: Mariloe Baptist, Gert Peters, Monique Moers, Liselot Sauwens, Geroen Rubens en Marc Hellemans.

De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 21 en zaterdag 22 februari 2020 telkens om 20 uur in GC Ter Kommen in Hoeselt.

Tickets kunnen gereserveerd worden via de HTG-website www.htghoeselt.be of per email htg@htghoeselt.be. Toegangsprijs: 10 euro/ 8 euro (-16 jaar).

Volg het HTG ook op Facebook (Het Hoeselts Toneelgezelschap), Twitter (htg_hoeselts_toneelgezelschap) en consulteer de website www.htghoeselt.be.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio