Mode

Bizar loopje van model trekt de aandacht

Print
Bizarre loopjes trekken - vroeg of laat - de aandacht. Zo zijn twitteraars nu op een wel erg nijdige passage van een model op de catwalk van het New Yorkse label Vaquera gebotst. Het dateert van vorig jaar maar wordt nu overal opgepikt.

Op het filmpje loopt een model met een bombastische kraag heel nukkig over de catwalk op de tonen van Phil Collins zijn ‘In the air tonight’. Haar vuisten zijn half gebald, haar armen zwieren alle kanten op en de passen die ze neemt zijn bruusk. Haar hoofd houdt ze schuin, waardoor het lijkt dat ze op elk moment aan een scheldtirade kan beginnen. “Dit is hoe ik naar mijn moeder wandel als ze doet alsof ze me niet hoort”, schrijft een twitteraar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 year later we’re viral @spicynatsuroll ??????

A post shared by @ vaquera.nyc on

 

En ook anderen vinden de pas, die doet denken aan de houding van een kind met woede-uitbarsting, best herkenbaar. “Beelden van mezelf als ik merk dat iemand mijn stuk chocolade heeft opgepeuzeld”, staat er onder meer te lezen onder hetzelfde filmpje, dat ook op Instagram likes aan het verzamelen is.

 

 

Het is niet de eerste keer dat een ‘kwaad’ model met een bijpassend loopje furore maakt. Vorig jaar viel het Duitse model Leon Dame ook op bij Maison Margiela. Hij stormde met de nieuwe kleren van het merk tussen de aanwezigen. De agressieve pas werd aangeleerd om de collectie in het teken van activisme extra krachtig te laten overkomen.

Niet te missen