© Photo News

Moeilijke periode voor Taylor Swift: moeder heeft hersentumor

De moeder van Taylor Swift vecht al sinds vorig jaar tegen kanker, maar nu heeft de zangeres tijdens een interview met het tijdschrift Variety bekendgemaakt dat artsen ook een hersentumor ontdekt hebben bij Andrea.

VVA

Taylor Swift, die meestal weinig over haar privéleven deelt, vertelde in een openhartig interview met het tijdschrift Variety over de recente gezondheidstoestand van haar moeder Andrea. “Artsen ontdekten een hersentumor tijdens de behandelingen,” verduidelijkte de zangeres. “Wat mijn moeder nu doormaakt, lijkt in niets op wat ze eerder al in haar strijd tegen kanker doorgemaakt heeft. Ons gezin gaat nu door een moeilijke periode.”

Vorig jaar maakte de zangeres al bekend dat haar moeder met kanker kampte. In het maandblad Elle deelde ze toen zelfs mee dat haar beide ouders al eerder met deze vreselijke ziekte geconfronteerd waren. Daarna kondigde Taylor Swift aan dat ze het op professioneel vlak even wat rustiger aan zou doen, dat ze dichter bij huis wou blijven. “Ik wil wel blijven werken, op mijn tempo, met alles wat thuis aan de hand is,” benadrukte de zangeres toen in het tijdschrift. “Maar ik wil ook zoveel mogelijk thuis zijn.”

© Photo News