Nafi Thiam toont haar danskunstjes samen met Belgian Cheetahs

De boog kan niet altijd gespannen staan voor Nafi Thiam op trainingsstage in het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch. Samen met de Belgian Cheetahs maakte ze een dansvideo. En het moet gezegd: ze doet het lang niet slecht maar deze keer is zij toch niét de uitblinkster...

Werner Bourlez

Zevenkampster Nafi Thiam zit op stage om het nieuwe atletiekseizoen voor te bereiden, met als grote doel in Tokio haar olympische titel te verlengen. Maar het mag ook eens plezant zijn. Ook de Belgian Cheetahs, de meisjes van de 4x400 meter, zijn van de partij in Zuid-Afrika.

Hanne Claes, Cynthia Bolingo, Camille Laus en Anne Zagré besloten om samen met Nafi Thiam een dansje op te nemen. Bolingo, de boezemvriendin van Thiam, had een choreografie gemaakt op de tonen van Branko + Pedro Mpts.

Het resultaat is fantastisch. En verbluffend synchronisch. Maar de meeste punten van onze professionele jury gingen deze keer niet naar Thiam maar naar… Bolingo en Zagré.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer over Nafi Thiam

Aangeboden door onze partners