Noord-Limburgse Vakantiebeurs lokt veel vakantiegangers

Print

Foto: Antoon Duisters

Hamont-Achel - 135 tevreden exposanten en een veelvoud aan tevreden bezoekers maakten van de Noord-Limburgse Vakantiebeurs weer een groot succes.

Het vakantieaanbod was dit jaar misschien nog gevarieerder dan de vorige edities. Je kon er informatie krijgen over het Daf-museum uit Eindhoven, de steenkoolmijn uit Blegny of het fort van Eben-Emael. Terwijl dit eerder kleinere regionale exposanten waren stond er ook een grote stand van de Kyllburger Waldeifel welke bemand werd door een zevental hoteliers uit de streek. Het leuke was dat de organisatie van hen 7 gratis weekendjes weg mocht wegschenken in de aanwezigheidstombola buiten de rest van de verblijven, waardebonnen en mooie streekprijzen. Samen met de mooie stand van het Westerwald namen zij het grootste gedeelte van hal 1 in beslag.

Omdat kamperen weer volop in de lift zit was er voor de campings- en bij de camperexposanten ook veel vraag naar informatie. In de grote zaal kon je je zelfs laten informeren over reizen naar Bali, Canada en andere verre reisbestemmingen. “Nooit gedacht dat ik op deze vakantiebeurs in mijn achtertuin zou kunnen buitenwandelen met een reis op maat naar Marokko”, liet zich een bezoeker ontvallen. Je kon er ook bij verschillende kleinere en grotere reisbureaus informatie bekomen over hun aanbod voor dit jaar. “Een kleinere maar gezellige regionale vakantiebeurs waar de bezoekers echt uit interesse naartoe komt”, zei ons een standhouder uit Hongarije welke al jaren een vaste waarde binnen onze vakantiebeurs is. Van dinsdagmorgen tot vrijdagavond waren er dan ook een zestigtal Pasarvrijwilligers in de weer geweest om van deze beurs weer een leuk evenement te maken. O


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio