Celebs

Harry en Meghan waarschuwen paparazzi

Print
Harry en Meghan waarschuwen paparazzi

Foto: ISOPIX

De Britse Prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle hebben ermee gedreigd gerechtelijke stappen te zetten na de publicatie in de tabloids van foto’s die de hertogin van Sussex met haar zoontje Archie in Canada tonen, zo hebben Britse media geschreven.

Volgens de krant The Guardian en de zender Sky News voeren de advocaten van het prinsenpaar aan dat de foto’s genomen zijn door een fotograaf die in de struiken verstopt zat op Vancouver Island, waar prins Harry maandagavond aankwam. Ze klagen dat paparazzi met telelenzen permanent op Vancouver Island zitten om hen in de gaten te houden.

De kranten The Sun en Daily Mail publiceerden dinsdag foto’s die de voormalige Amerikaanse actrice met haar acht maanden oude zoon in een draagzak tonen terwijl ze op wandel is met haar twee honden.

In de herfst lanceerde het paar al procedures tegen bepaalde kranten wegens schending van de privacy en het onderscheppen van telefoongesprekken. “Ik heb mijn moeder verloren en zie mijn vrouw nu het slachtoffer worden van dezelfde sterke machten”, had de jongste zoon van Lady Di toen gezegd.

bekijk ook

Harry en Meghan delen nieuwjaarswens met nooit eerder vertoonde beelden van baby Archie

Meghan Markle door vriend en vijand afgekraakt in documentaire, maar fans springen in de bres: “Jaloezie”

Meghan Markle verschijnt voor het eerst in het openbaar sinds controversiële documentaire

Niet te missen