Aangeboden door L'Oréal

De make-uptrend: de DIY-wimperlift

De make-uptrend: de DIY-wimperlift

Foto: L'Oréal

Een expressieve blik begint bij mooie wimpers. En daar hebben vrouwen heel wat voor over: een cosmetische behandeling om wimpers te liften en te verlengen, is ontzettend populair vandaag de dag. Maar helaas is dit niet altijd zonder gevolgen: niet alleen is het duur en tijdrovend, de behandeling kan ook de natuurlijke wimpers beschadigen. Maar het kan ook anders. Met deze tips van de Maybelline make-up artist creëer je thuis in no time lange, volle én gelifte wimpers… met mascara.

Fan van mooie eyelashes maar geen tijd of budget voor een echte wimperlift? Dé tip van de Maybelline make-upartieste: de Maybelline Falsies Lift Mascara. “Je wimpers zijn het middelpunt van je make-uplook. Hoe langer en voller ze zijn, hoe expressiever je blik. Ook gekrulde wimpers maken je blik meer open en bepalen zo je look. Daarom zijn lash lifts en wimperverlengingen zo populair: met een kleine cosmetische ingreep in een schoonheidssalon worden je wimpers verlengd en voller gemaakt. Maar met de Maybelline Falsies Lift Mascara creëer je die salonlook gewoon bij je thuis zonder risico op beschadiging van je natuurlijke wimpers. Veel makkelijker, sneller én een stuk goedkoper!”

How to: wimperlift

1. Breng eerst je andere oogmake-up aan
“Gebruik je ook oogschaduw of eyeliner, breng die dan aan voor je aan de slag gaat met de Maybelline Falsies Lift Mascara. Zo voorkom je vegen.”

2. Gebruik het wimperkrullende mascaraborsteltje
“Het borsteltje van de Maybelline Falsies Lift Mascara heeft een dubbele kromming en de met vezels verrijkte formule verdikken, krullen en verlengen je wimpers vanaf de aanzet tot de uiteinden, zodat je de look krijgt van een professionele wimperlift. Je hoeft dus niet eerst aan de slag met wimperkrullers of andere hulpmiddelen, je hebt enkel je mascara nodig om net hetzelfde effect te creëren als een wimperverlening in het schoonheidssalon.”

3. Breng aan van de wortels naar de punten
“Haal het mascaraborsteltje al draaiend uit de tube en veeg de overtollige mascara even af aan de rand. Breng de Maybelline Falsies Lift Mascara aan van de wimperwortels naar de punten, terwijl je het mascaraborsteltje lichtjes heen en weer beweegt. Voor een wimperlifting-effect kan je meerdere laagjes na elkaar aanbrengen: de mascara klontert niet en loopt niet uit waardoor je makkelijk verschillende laagjes na elkaar kan aanbrengen. Resultaat: lange, gelifte wimpers mét volume, alsof je zó van de schoonheidssalon komt!”

De Maybelline Falsies Lift Mascara is nu al verkrijgbaar bij Kruidvat.
Vanaf half februari is de mascara met wimperlift-effect overal te koop. »