CVO Cursa steunt slachtoffers Australische bosbranden

Print

Foto: CVO13 Zuid-Limburg

Genk - Al heel wat Belgen spanden zich de laatste weken in om de slachtoffers van de Australische bosbranden te helpen. Zo wilden ook Danielle Janssens en Mireille Doise van CVO Cursa (Volwassenenonderwijs) hun steentje bijdragen.

Ze plaatsten een advertentie online en moedigden iedereen aan om materiaal in te zamelen en mee te helpen bij het maken van buidelzakken voor de dieren in nood. De actie deed veel stof opwaaien!

Omdat er zoveel donaties binnenkwamen werd er zaterdag in de gebouwen van CVO Cursa een ‘Naaidag voor Australië” ingericht. Een 60-tal cursisten, leerkrachten, vrijwilligers, niet-cursisten kwamen opdagen en maakten van deze naaidag een succes!

De taarten die een bakker uit Eigenbilzen doneerde zorgden ervoor dat iedereen met de glimlach rondliep! Iedereen werkte met hart en ziel aan de zakjes. Alle afgewerkte producten worden deze week naar het verzamelcentrum in Geel gebracht en eind deze maand op het vliegtuig richting Australië gezet.

Het is niet de eerste keer dat CVO Cursa haar groot hart laat zien. Al eerder werden verschillende acties ten voordele van mens en dier een groot succes. Fijn om te weten dat deze school het hart op de juiste plaats heeft!

Externe links

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio