Nieuwjaarsreceptie bij de Bos- en Heikabouters

Print
Nieuwjaarsreceptie bij de Bos- en Heikabouters

Foto: Raymond Goris

Oudsbergen - De Bos- en Heikabouters hielden op 12 januari hun nieuwjaarsreceptie voor al hun leden.

Plaats van afspraak was De Driesschaar in As. Om 11 uur zat de zaal al afgeladen vol. Er waren meer dan 200 leden ingeschreven voor deze nieuwjaarsreceptie.
De leden werden persoonlijk hartelijk welkom geheten door de beide voorzitters en hun bestuursleden. Zij hadden voor iedereen een persoonlijke nieuwjaarswens. Ook 3 zoenen, een schouderklopje of een stevige handdruk hoorden daarbij.
De aangeboden bubbels en fruitsap waren heerlijk. Voor diegenen die iets anders wensten, stond het drankbuffet heel de dag te hunner beschikking met koffie, wijn, frisdranken, allerlei bieren, …
Toen iedereen plaats had genomen begon het officieel gedeelte. Beide voorzitters Jean Willems van De Boskabouters uit Opglabbeek en Lambert Daniels van de Heikabouters uit As namen de micro om iedereen nogmaals welkom te heten en eveneens burgemeester Tom Seurs van As en enkele gemeenteraadsleden van As en Oudsbergen.
De bestuursleden van beide clubs stonden ook op het podium en werden één voor één voorgesteld. Zo kennen de leden ook de gezichten achter de schermen.
Christiane Achten gaf een korte samenvatting van de financiële werking van de club.
De burgemeester vermelde in zijn toespraak dat hij trots is op beide wandelclubs die een echte vriendengroep vormen. Hij wenste iedereen nog veel wandelplezier in het mooie groen van beide gemeenten.
Na dit officiële gedeelte volgde urenlang een opeenvolging van heerlijke hapjes en gerechtjes. Als afsluiter was er een groot dessertenbuffet dat natuurlijk bij iedereen in de smaak viel.
Het live orkest zorgde heel de namiddag voor populaire muziek uit de jaren 70-80. De sfeer zat er goed in.
Een “happy birthday” werd voor Theo door heel de zaal meegezongen.
Vanaf 16u gingen de eerste feestgangers naar huis.
Het was weer echt genieten van deze nieuwjaarsreceptie. Er werd veel gepraat, gelachen, gegeten, gedronken maar vooral genoten van de sfeer van vriendschap onder elkaar.
Er werd afgesproken elkaar snel terug te zien en wel op de wandeltocht op zondag 9 februari. De start is in zaal Loweta in Opglabbeek. Tot dan !

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio