Dierenartsenpraktijk schenkt opbrengst jaarkalender aan Wens-Ambulancezorg Riemst

Print
Dierenartsenpraktijk schenkt opbrengst jaarkalender aan Wens-Ambulancezorg Riemst

Foto: Miet Debay

Riemst - Dierenarts Greetje Bruninx heeft niet alleen een groot hart voor dieren, maar ook voor de medemens. Daarom organiseerde ze al voor het vierde jaar op rij een actie voor het goede doel.

Dit jaar koos ze opnieuw een goed doel in Riemst, nl. Wens-Ambulancezorg vzw. Deze vzw verzorgt gratis de wensen van palliatieve mensen met een speciaal hiervoor uitgeruste ambulance. Dit mogen kleine en grote wensen zijn en voor elke leeftijd.
Voor de tweede maal op rij liet Greetje een jaarkalender maken van huisdieren. Alle klanten konden tussen 4 november en 1 december een foto insturen van hun huisdier. Mits een kleine bijdrage, werd de foto dan opgenomen in de jaarkalender 2020. Het werd een echt succes. Heel wat foto’s kwamen binnen en het eindresultaat mag er zijn: een mooie jaarkalender met een mix van allemaal schattige huisdieren.
Zelf schonk de dierenartspraktijk de twee laatste weken voor Kerstmis ook 1 euro per consult aan ditzelfde goede doel en ook op de balie stond er een spaarpotje, waar iedereen geheel vrijblijvend enkele euro’s in kon deponeren.
De kalender ging vlotjes over de toonbank en leverde dan ook samen met alle giften het mooie bedrag op van 1.133,45 euro!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio