© Melissa Bosmans

© Melissa Bosmans

© Melissa Bosmans

© Melissa Bosmans

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

Stand-up comedytoppers zakken af naar Houthalen-Helchteren

Met een verrassingsaanval presenteren 'De Geburen' op vrijdag 24 januari een avond vol topcomedy in sporthal Laekerveld (cafetaria). Geen simpel avondje, maar wel twee uur humor van de bovenste plank op deze derde comedynight. Vier toppers in de stand-up comedy zakken af naar Houthalen-Helchteren.

Melissa Bosmans

MC van de avond is Manu Moreau. Door zijn vrienden wordt hij omschreven als 'sociaal, behulpzaam, een tikkeltje getikt'. Door de lokale ordediensten dan eerder als 'jongeman van het zuiderse type, met tengere lichaamsbouw, mogelijk gewapend'. Gevaarlijk is hij echter alleen voor de lachspieren, want hij is gewapend met een scherpe tong en zin voor woordspelingen. Zet voor de zekerheid toch je mobieltje maar op trillen...

Verder passeert ook Tom Cools. Liefhebbers van steengoede comedy kennen Tom van het voorprogramma van niemand minder dan Erhan Demirci. Steengoed dus, meer woorden maken we aan deze Kempense Comedy-God niet vuil. Ook Yannick Joos is van de partij. Yannick is wereldverbeteraar en professioneel ADHD’er. Na chronisch uitstelgedrag is het hoog tijd de overvloed aan gedachten en stemmen in zijn hoofd los te laten en zijn passie voor comedy te doen zegevieren.

Vierde topper van de avond is Kim Van Den Heuvel. Het moeilijke is deze persoon te omschrijven in vijf zinnen. Nog moeilijker is het om een omschrijving te geven in tien zinnen. Het is zelfs gemakkelijker om hem niet te omschrijven. Hoewel sommige beweren dat dit de gemakkelijkste weg zou zijn om de vraag te ontwijken, ontkennen we dat ten stelligste. Ondertussen zijn we aan de vijfde zin en blijft er nog maar weinig zinnig over. Om dus Kim Van Den Heuvel te omschrijven in drie woorden: Absurd!

Het wordt dus zonder twijfel een erg sterke comedy-avond zoals Houthalen-Helchteren er nog maar weinig zag passeren. Erbij zijn kost 5 euro per toegangsticket, 1 consumptie inbegrepen.

Afspraak: vrijdag 24 januari, sporthal Laekerveld, aftrap om 20 uur.Tickets reserveren: 0475/38.14.16 (Maarten) of aan de kassa (als er nog plaats is dan uiteraard!)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio