Horizon brengt De kus van een Rus

Print

Foto: Frans Vandueren

Oudsbergen - Toneelgezelschap Horizon heeft het heel druk. De acteurs repeteren tot drie keer per week, de decorploeg timmert en bouwt, de rekwisietenploeg zoekt alles bij elkaar. De opvoeringen van het nieuwe stuk komen er immers aan. Op 8, 9, 14 en 15 februari is het lachen geblazen met een van de mooiste komedies die Ray Cooney ons gaf. Het stuk werd zelfs meermaals door professionele gezelschappen op de planken gebracht.

De plot.
Het begint allemaal heel bizar in de woonkamer van de familie Snijders. De vader, commandant Snijders, woont een diner bij op de Russische ambassade. Zonder dat hij er weet van heeft, smokkelt hij een Russische danser die naar het Westen wil vluchten mee naar huis. Die is er in geslaagd om in de kofferbak van commandant Snijders te geraken met behulp van zijn Belgische danspartner Sabine Zorelli en het is de auto van de commandant geworden omdat hij de vader is van de beste vriendin van Sabine, Nannie Snijders. Zo weet Sabine waar ze hem kan gaan oppikken voor een verdere vluchtroute.
Ai ai ai, loopt dat allemaal goed af ? Krijgt Sabine de hulp van Nannie en hoe kan deze compromitterende situatie verborgen blijven voor commandant Snijders ?
Om het vervolg te kennen, kom je maar kijken. De kaartenverkoop loopt volop. Wie nog wil aansluiten belt gerust naar 089/81.24.11.
Horizon garandeert je alvast een zalige avond lachen.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio