Crooners and Harmonie bij harmonie Sint-Cecilia

Print

Elen

Dilsen-Stokkem - Bij de echte muziekliefhebber stond zondag 12 januari 2020 al lang in hun agenda genoteerd: het concert “Crooners and Harmonie” van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia van Elen.


In het propvolle ontmoetingscentrum in Elen kon men genieten van een brede waaier van grote namen uit de muziekgeschiedenis. De harmonie opende het concert, onder leiding van hun dirigent Tom Simons, met het werk “Peter Gunn” van de Amerikaanse componist Henry Mancini gevolgd door “Lord of the dance”. Theo Moors bracht ons een solo op sax bariton in “Mah Na, Mah Na”. Na “Gabriëls Hobo” van componist Ennio Morricone, “Oregon” en “Sinatra in concert” was er een korte pauze.
Tijdens het tweede deel konden we kennis maken met trompettist Hubert Kerkhofs in de gedaante van de legendarische jazztrompettist Louis Armstrong. Met zijn schitterend vertolking van “Hello Dolly”, “Oh when the Sains” en “What a wonderful world” zat de sfeer in de zaal er goed in. Hij had zelfs zijn broer Emmanuel Armstong meegebracht die echter na een korte introductie van het podium verdween.
We mogen terugblikken op een zeer geslaagde muzieknamiddag. Het was de moeite waard.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio