Femma-Rekem heeft 2020 goed ingezet

Print
Femma-Rekem heeft 2020 goed ingezet

Foto: Heleen Vleugels

Rekem

Lanaken - Vrijdag 10 januari verzamelden de dames van Femma Rekem in OC Het Kleinveld voor het jaarlijkse nieuwjaarsfeest.

Na verwelkoming met een glaasje bubbels werd er naar jaarlijkse traditie weer even tijd vrijgemaakt voor het voorlezen van enkele nieuwjaarsboodschappen. De voorzitster dankte de leden voor de goede opkomst tijdens de activiteiten en benadrukte dat een goede Femma-werking enkel en alleen mogelijk is dankzij de goede medewerking van de Femma-leden zelf. Daarna schoven de dames aan tafel voor heerlijke hapjes en lekkernijen. Zoals de traditie dat wil, werd er afgesloten met een kopje koffie met gebak.
Daar waar normaal werd voorzien in animatie koos men deze keer eens voor een leuk alternatief. Via de uitnodiging werden de leden gevraagd om één of meerdere voorwerpen of artikels mee te nemen om te ruilen tegen een ander voorwerp. Zo ontstond er een kleine ruilbeurs waarbij de Femma-leden onderling met mekaar de meegebrachte artikels ruilden. Achteraf bleek duidelijk dat dit initiatief geslaagd was en zeker vatbaar is voor herhaling. Tot slot werden de prijzen van de tombola getrokken waardoor een aantal dames ook nog eens een leuke prijs mee naar huis namen.
Voor meer info omtrent de werking van Femma-Rekem kunt u steeds terecht bij Heleen Vleugels via heleenvleugels@hotmail.com of via 089 71 39 65 (na 18.00 uur) Lid worden kan het ganse jaar door.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio