Tuinhier Overpelt klinkt op het nieuwe jaar

Print
Tuinhier Overpelt klinkt op het nieuwe jaar

Foto: Anny Truyens

Pelt - Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Tuinhier Overpelt stelde het bestuur van Tuinhier Overpelt haar nieuwe jaarprogramma voor, maar werd er ook afscheid genomen van enkele bestuursleden.

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie nam Tuinhier Overpelt afscheid van drie bestuursleden: Jan Vanherck, Pierre Olijslagers en Mathieu Kwanten. Het bestuur bedankte hen met een mooie oorkonde en enkele cadeautjes. Ook de echtgenotes werden in de hulde betrokken. Zij kregen een bloemetje voor de vele avonden dat zij hun echtgenoot-bestuurslid moesten missen.

Daarna werd het jaarprogramma voor 2020 voorgesteld. Een heel ambitieus programma waar veel helpende handen nodig zijn. Gelukkig mocht het bestuur ook twee nieuwe bestuursleden verwelkomen: Theo Paesen en André Vermeulen. Zij werden al meteen aan het werk gezet bij het inschrijven van de deelnemers voor de daguitstappen en reizen. De overige bestuursleden waren druk in de weer met het bedienen van de leden. Er waren heerlijke hapjes en drankjes voorzien. Het werd een geslaagde avond, het begin van weer een boeiend en leerrijk Tuinhier-jaar.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio