1.000 wandelaars tekenen present voor Eindejaarstocht

Print
1.000 wandelaars tekenen present voor Eindejaarstocht

Foto: Raymond Goris

Opglabbeek

Oudsbergen - Zaterdag 28 december hielden de Bos- en Heikabouters hun eindejaarstocht in Opglabbeek en dit was dan hun laatste wandeltocht van 2019.

Het parcours bestond uit verschillende lussen en was om van te snoepen. De wandelaars stapten door de prachtige natuur van de Bosbeekvallei, Duinengordel en de Wouterbron. Onderweg werden zij getrakteerd op een gratis borrel.
De vele felicitaties over het mooie en afwisselende parcours werden dankbaar in ontvangst genomen en overgemaakt aan de ploeg van uitpijlers, die deze pluimpjes dubbel en dik verdiend hebben.

Er waren meer dan 1.000 ingeschreven wandelaars die kwamen genieten van deze eindejaarstocht. In de startzaal was van alles lekkers te verkrijgen. Zo konden ze genieten van de heerlijke verwenkoffie, de smakelijke pannenkoeken en de feesttaarten, buiten de gebruikelijke broodjes, taart, koffie, bieren en frisdranken. De vrijwilligers in de startzaal waren druk in de weer om alles vlot te laten verlopen. Op het einde van de dag stond er een verrassing voor de vrijwilligers klaar, wat hen goed smaakte.

Nu uitkijken wat de nieuwjaarsreceptie in petto zal hebben!

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio