Kadijk en Maasland delen de punten na spannende wedstrijd

Print
Pelt - Bij het vrouwenvoetbal kreeg Kadijk na de winterstop Maasland over de vloer. In de heenwedstrijd won Kadijk verrassend, Maasland was dan ook uit op revanche.

Al vanaf de eerste minuut kwam er druk van Kadijk. De verdediging van Maasland had moeite met het tempo dat Kadijk oplegde en al snel kwamen er enkele kansen via Aerts. Tot vier keer toe kwam ze alleen voor de keeper, maar ze kon de bal niet binnenleggen. Na een halfuur was het dan toch raak: kapitein Tips maakte er 1-0 van. Maar Maasland probeerde terug in de wedstrijd te komen en herstelde het evenwicht. Er was veel actie op het middenveld en de ploegen kwamen er nog maar weinig uit. Vlak voor rust kwam de gelijkmaker: de rust werd dan ook ingegaan met 1-1.

De tweede helft bracht een evenwichtige wedstrijd met kansen langs beide kanten. Maar de doelpunten bleven uit, en zo eindigde de wedstrijd met 1-1. Interimkeeper van Kadijk Vanduffel was tevreden. "Het spel ging goed op en af en het was een zeer spannende wedstrijd. Ik ben tevreden dat ik maar één goal heb binnengelaten. Ht was een mooie goal waar ik niet bij kon", aldus Vanduffel. "We zijn heel tevreden met dit resultaat als beginnende ploeg. We kunnen alleen maar positief zijn."

Kadijk is weg van de laatste plaats en laat Elen achter. Maasland blijft alleen in de middenmoot en schiet niks op met een punt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio