Sparta Lille wint nipt van Wiemismeer

Print
Pelt - Op de eerste speeldag na de winterstop begon Sparta Lille thuis tegen Wiemismeer. Een haalbare kaart, al kon Wiemismeer verrassen.

De match begon evenwichtig met kansen aan beide kanten. Na een kwartier begon Lille het overwicht te nemen. Er waren enkele grote kansen, maar het duurde toch een 20-tal minuten voor de goal viel voor Lille. Lien Janssens prikte de 1-0 binnen. Wiemismeer drukte ook nog een goal binnen, waardoor de rust werd ingegaan met 1-1.

De tweede helft begon weer evenwichtig, al kwam Lille er het beste uit met enkele mooie kansen. Op het uur viel de 2-1 dan toch met een gelukje. In de 80ste minuut floot de scheidsrechter bij een vrije trap voor Wiemismeer de wedstrijd af en ging richting kleedkamer. Hij keerde even later toch terug om de vrije trap te zetten. Eenmaal die over het doel was floot de scheidsrechter definitief af met nog een dikke 5 minuten te spelen.

Kapitein van Wiemismeer Sien Kusters was niet tevreden over de wedstrijdleiding: ''Ondanks het grote puntenverschil hebben we een hele spannende wedstrijd laten zien. Helaas werd de wedstrijd vroegtijdig afgefloten zonder duidelijke reden. Alles was namelijk nog mogelijk. Door het gebrek aan sturing van de scheidsrechter vonden er ook voortdurend onduidelijke situaties plaats. Maar al bij al was het een interessante wedstrijd met een leuke, geduchte tegenstander." Sparta Lille springt zo over Lommel naar de zesde plaats en staat daar samen met Maaseik.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio