Vrouwenpopkoor brengt Let there be light

Print
Vrouwenpopkoor brengt Let there be light

Foto: Jean Caymax

Oudsbergen - In de sfeervolle locatie van de Sint-Gertrudis Kerk in Gruitrode vond het jaarlijks kerstconcert van vrouwenpopkoor Singasong plaats. Met twee uitverkochte voorstellingen van Let there be light was dit concert weer een groot succes.

Eerst waren er twee gastoptredens van kinderkoor Lirica van Genk onder leiding van Ann Cox en van het inclusiekoor Muziezang van Genk met mensen met een beperking en dit onder leiding van Lieve Declerck. Vervolgens was Singasong aan de beurt. Zij brachten onder leiding van Lieve Declerck naar jaarlijkse traditie weer een mix van sfeerliederen en meer uptempo nummers, afgewisseld met – op verzoek van het publiek - klassieke kerstliederen. Ze werden begeleid door Michiel Raemaekers aan de piano, Lie Corstjens op viool, Patrick Golkowski op gitaar en Lander Rutten aan de percussie.
De titelsong van het concert 'Let there be light' startten ze met solozang van Ilse Houben, die het lied ook componeerde. Ook dit jaar waagden zij zich aan een a capella lied, het gevoelige All of me. Het lied No sound but the wind brachten zij samen met hun vaste mannelijke solist Jimmy Wertelaers. Na het concert was er nog een gezellig samenzijn met een drankje en een hapje in Cultuurpunt van Gruitrode.Voor meer info : www.facebook.com/vrouwenpopkoorsingasong

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio