Jaarafsluiter voor WSV Milieu 2000

Print
Lommel - WSV Milieu 2000 heeft er tijdens de laatste week van 2019 nog eens een lap op gegeven. Om het jaar af te sluiten met een prachtige kerstwandeling en aansluitende een mooi kerstfeest trok de club naar feestzaal de Moffel.

In de Moffel genoten 190 clubleden van Milieu 2000 van een mooie avond. Tijdens een wandeling door de versierde straten van Lommel Werkplaatsen werden de wandelaars geassisteerd door de kerstman en zijn rendieren. Onderweg kon een borreltje of warme chocolademelk niet ontbreken. In de feestzaal was intussen alles in gereedheid gebracht voor een gezellige avond. Het kinder-en jeugdtheater Theatrier zorgde voor het nodige entertainment.

Na de kerstwandeling gingen de parcoursbouwers alweer op pad om de pijlen te voorzien van de derde Grenstocht. Om en bij de 1.200 wandelaars werden tussen kerst en nieuw verwend met een mooie wandeling in het grensgebied rond Lommel. De tocht trok door bosrijke gebieden en de langere afstanden passeerden zelfs even langs Nederland. Op de terugweg mocht uiteraard de uitkijktoren niet ontbreken. De voorspelde regen bleef uit en zo konden de wandelaars genieten van een mooie winterse wandeldag. 

Volgende tocht: de 39ste Edelweisstocht op 19 januari, tevens het startschot van een bijzonder wandeljaar waarin WSV Milieu 2000 haar 40-jarig bestaan viert


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio