© Rita Drijkoningen

Tejater De Kwibus brengt 'Tante Bella's beautysalon'

Tejater De Kwibus staat in februari op de planken met de klucht 'Tante Bella's bautysalon' van Henk Roede in een regie van Stefan Niemierowski.

Rita Drijkoningen

Tante Bella, de tante van Tony en Albert is overleden. Ze hebben hier niet erg om gerouwd, want een band met haar hadden ze niet. Sterker nog, eigenlijk zijn ze blij met haar overlijden, want zij ruiken geld! Hun erfenis bestaat uit een wat verpauperd beautysalon. Albert is ervan overtuigd dat het salon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor grof geld te verkopen is. Maar is dat wel een goed plan? Tot de verkoop moet het beautysalon immers gewoon doordraaien en dan is er wel personeel nodig. En dat is niet het enige probleem waar de beide heren mee te kampen hebben, want zo'n gemakkelijk klantenbestand had tante Bella niet. Zijn er nog kapers op de kust? Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken in deze geweldige, dolle klucht met een waterval aan grappen.

Voorstellingen op 07/02, 08/02, 14/02 en 15/02 om 20.15 uur en op 09/02 om 19.15 uur. VVK/Kassa: 8 euro.Er zijn ook voorstellingen voor senioren op 01/02 en 02/02 om 14.30 uur. Tickets: 8 euro (koffie en vlaai inbegrepen).

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio