Laatste happy hour van het jaar bij VIG

Print
Genk - In de bar van het Carbonhotel vond de wintereditie plaats van VIG Happy Hour. Het was tevens het laatste happy hour van voorzitter Geert Vermote die in maart het voorzitterschap van de Vereniging Industriëlen Genk doorgeeft aan Marc Warson van het bedrijf Warsco Units. De Sint kwam op bezoek.

Geert Vermote, directeur financiën en administratie van HP Pelzer, werd in februari 2010 voorzitter van de Vereniging Industriëlen Genk, kortweg VIG. De VIG is het lokale ontmoetingsplatform bij uitstek voor bedrijfsleiders en ondernemers in Genk en Zutendaal.
'Ondernemen is je ook openstellen voor anderen', zo zegt Geert. En de daad bij het woord voegend organiseert hij met de VIG sinds tien jaar om de drie maanden op een vrijdagavond een 'happy hour' waar de bedrijfsleiders en ondernemers elkaar ontmoeten. Dit jaar vond dus de veertigste ontmoeting plaats. Tijdens dit laatste happy hour onder het voorzitterschap van Geert Vermote werd niet alleen geklonken op het ondernemerschap, maar kwam ook de sint op bezoek met een hoopvolle boodschap en met een aantal cadeautjes.
Tijdens de jaarvergadering van maart 2020 geeft Geert Vermote na tien jaar de fakkel door aan Marc Warson. Voorzitters wisselen, maar het ziet er naar uit dat dit ontmoetingsmoment bij uitstek, dat intussen een echte traditie werd, gewoon zal voortgezet worden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio