Zwarte pieten brengen bezoek turnkring Palfit

Print

Foto: Karen Vanschoren

Paal

Beringen - Op zaterdag 30 november, zondag 1 december en maandag 2 december, trokken 2 echte turnpieten vrolijk door Paal en Beringen om alle groepen van turnkring Palfit Paal een bezoekje te brengen.

Zowel de recreatieve groepen als de competitiegroepen kregen een bezoekje van de actieve zwarte pieten. Als eerste kwamen zij aan bij onze kleutertjes waar heel veel van onze kleuters leuk verkleed waren als Sinterklaas of Zwarte Piet. Het thema van hun les was dan ook zeker duidelijk, het helpen van Sinterklaas om alle pakjes verdeeld te krijgen. Zij hebben dit allemaal uitstekend gedaan en konden dan ook na de les naar huis met een officieel Pietendiploma, uitgereikt aan de beste hulppieten.

Ook onze recreatieve leden van airtrack, toestelturnen en rope skipping kregen een bezoekje van deze pieten en lieten uitvoerig hun talenten zien. Ook in deze groepen bespeurden we enkele mooi verklede gymnasten.

Bij onze lessen freerunning was er een proef bezig en de zwarte pieten kregen hierbij de eer om de eerste prijs uit te reiken. Allemaal heel goed gedaan jongens en meisjes.

Ook in onze competitiegroepen op zondag werden er mooie kunstjes getoond en liedjes gezongen. Bij de kleutertrampoline heeft de zwarte piet zelfs mee geholpen om de kleuters te begeleiden in het springen. Deze springers mochten na hun les eveneens een Pietendiploma mee huiswaarts nemen.

Na afloop van elk bezoekje kregen de kinderen dan ook nog een leuke attentie mee van deze zwarte pieten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio