Winterland Hasselt vliegt er meteen in

Print

Hasselt-Centrum

Hasselt - Afgelopen week stond er iedere dag wel een leuke belevingsactiviteit op de Winterlandkalender.

Natuurlijk werd er weer veel gedanst en werden de benen goed losgezwierd. Maar wat er echt opviel waren de kinderactiviteiten. De Sint bezocht onze kerstmarkt en de goedheilig man nam ruim de tijd om alle brave kindjes te spreken en een snoepzak te overhandigen. Op woensdagnamiddag konden de jonge bouwers zich ook eens flink laten gaan met de Legoblokken, want onder begeleiding van Legoclub Afols United werd de eerst van vier bouwnamiddagen georganiseerd. Supertof!
Sasha en Davy namen de clip voor hun nieuwste single op. En van dat gezellige Winterlanddecor profiteerden ze dan ook maar meteen om enkele nummers te zingen voor een vol Grand Café.

Morgen is het uitkijken naar de komst van de Kerstman. Op zaterdag 7 december om 15 uur arriveert hij recht vanuit Lapland in ons mooie winterse Hasselt. Je kan hem vanaf dan gaan bezoeken in zijn authentieke huis op Winterland Hasselt. Elke dag open van 12 tot 20 uur, en dat nog tot en met 30 december.

Op 10 december kunnen de vrijgezellen onder begeleiding van Virginie Claes komen speeddaten. Afspraak om 14 uur in de Spiegeltent!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio