Celebs

Prins William en Kate Middleton duiken op in… kookprogramma voor Kerstmis

Print
Prins William en Kate Middleton duiken op in… kookprogramma voor Kerstmis

Foto: ISOPIX

Prins William en Kate Middleton zullen tijdens de kerstperiode te zien zijn in een speciale show op de BBC. Daarin worden ze vergezeld door Mary Berry, bekend als voormalig jurylid van ‘Great British bake off’. Ze zullen ook samen achter het fornuis staan.

Kensington Palace maakte afgelopen weekend bekend dat de hertog en hertogin van Cambridge te gast zullen zijn in ‘A Berry Royal Christmas’. Daarbij slaan Kate en William de handen in elkaar met Mary Berry. Samen zullen ze enkele goede doelen bezoeken waar de royals zich voor inzetten en ze zullen er bovendien zelf in de kookpotten roeren.

De show, die een uur zal duren en op 16 december wordt uitgezonden, eindigt met een feestmaal waarop enkele bijzondere gasten zullen worden uitgenodigd. Het gaat om mensen die zich tijdens de kerstperiode als vrijwilliger inzetten voor anderen en voor een keer dus zelf in de bloemetjes worden gezet.

In een reactie zegt Berry alvast dat ze het een hele eer vond dat ze werd vergezeld door Kate en William. “Het zal bovendien fantastisch zijn om te zien hoe deze goede doelen hen na aan het hart liggen.”

 

Niet te missen