Snack Friday voor Vincentius

Print
Genk - Op Black Friday organiseerde Rotaryclub Genk-Noord in samenwerking met Shopping Center 1 en de stad twee hapjesdagen ten voordele van de werking van de Vincentiusvereniging. Tal van Genkse restaurants verleenden hun medewerking tot groot genoegen van de talrijke winkelende bezoekers.

Snack Friday - naar een idee van Rc Genk-Noord - zorgde ervoor dat vrijdag en zaterdag in de gangen van het Shopping Center een bijkomende attractie aanbood. Daar werden eetstanden opgebouwd uit vijf landen die in Genk goed vertegenwoordigd zijn en plaatselijke restaurants zorgden voor heerlijke hapjes en drankjes die aan een bescheiden bedrag werden aangeboden aan de bezoekers.
België werd vertegenwoordigd door Traiteur Raoul, Bits and bites on Wheels en Wineplus, voor de Griekse hapjes stonden Orestis, O Geros en de Greek Kantina in, Raineri zorgde voor de Italiaanse touch, La Pena en Bodegas Guimara maakten dat Spanje in het oog sprong en Anatolia stond met verve paraat voor de Turkse smaken.
Bovendien traden tussendoor zang- en dansgroepen op. De duizenden bezoekers die het shopping center bezochten konden dat allemaal wel smaken, letterlijk en figuurlijk. Ook de Vincentiusvereniging was gelukkig met het resultaat. Het ziet er naar uit dat deze Snack Friday een vervolg krijgt want de plannen voor volgend jaar worden al gesmeed.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio