Chang Moo Kwan Saja pakt 5 medailles op Ardennes Cup

Print
Genk - Op zaterdag 9 november werd de Ardennes Cup Taekwondo stijl georganiseerd in Lierneux. Voor Chang Moo Kwan Saja waren Yoran Peels, Melissa Engels, Jorien Heemskerk, Ikranur Kiraz en haar nichtje Sueda Kiraz.van de partij

De zenuwen speelden iedereen parten, maar eenmaal de wedstrijd begon, werd iedereen rustiger. Eerst was het de beurt aan de 7-jarige Sueda. Het was pas haar tweede wedstrijd, maar ze had toch haar zinnen gezet op het goud. Ze stootte makkelijk door naar de finale en won.

Ondertussen stond de 15-jarige Yoran Peels klaar op het andere veld. Zijn eerste oefening was een beetje aarzelend, maar toen hij aan de tweede oefening begon, was hij veel zelfverzekerder en hij won.

Melissa Engels, 25 jaar, was de volgende. Aangezien zij reeds een oude rot is, was het voor haar niet zo moeilijk om ook het goud binnen te halen.

Ikranur, 11 jaar, voelde de druk op haar schouders en had een hele grote poule. Zonder moeite stootte ze door naar de finale. Aangezien iedereen bijna even goed was, moest ze zich tevreden stellen met het brons..

Jorien, 13 jaar, kwam als laatste aan de beurt. Haar poule was vrij zwaar, met allemaal kanjers van atleten. Jorien hield het hoofd koel en de zenuwen redelijk onder controle en verzilverde voor zichzelf de 2e plaats.

3x goud, 1x zilver en 1x brons! Topprestatie van onze toppers! Proficiat!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio