Celebs

Meghan Markle en prins Harry delen nooit eerder vertoonde trouwfoto

Print
Meghan Markle en prins Harry delen nooit eerder vertoonde trouwfoto

De Britse prins Harry en Meghan Markle hebben op Instagram even stilgestaan bij een speciale datum. Op woensdag 27 november was het precies twee jaar geleden dat ze hun verloving aankondigden. Dat vierden ze met een foto van hun verlovingsshoot én een trouwfoto die de wereld nooit eerder zag.

De trouwdag van de prins en voormalige actrice Meghan Markle werd uitgebreid gedocumenteerd, maar toch zijn er nog kiekjes die het grote publiek niet hebben gezien. Woensdag deelden de twee een ‘nieuwe’ foto van fotograaf Alexi Lubomirski, naar aanleiding van hun verlovingsjubileum. Daarop lacht de hertogin in haar trouwjurk, terwijl ze de arm van de prins vasthoudt.

Lubomirski deelde hetzelfde kiekje ook op zijn Instagrampagina en plaatste er een ontroerende boodschap bij. “Twee jaar geleden kreeg een onverwacht telefoontje van Kensington Palace. Ik zat op dat moment in een wachtruimte van een ziekenhuis, te wachten op een familielid dat wakker zou worden na een tien uur durende operatie aan de hersenen. Het paleis vroeg of ik wilde meewerken aan een project: de verlovingsfoto’s van prins Harry en Meghan Markle”, staat er te lezen.

“Twee weken later was ik de officiële portretten aan het shooten. Het jaar erna was ik de officiële trouwfoto’s aan het maken rond Windsor Castle. Dit is een kiekje, gemaakt in de Rose Garden, waar ik drie minuten kreeg om enkele informele kiekejs te maken van het gelukkige koppel na hun trouwreceptie. Wat een leuke herinneringen. Met mijn familielid is alles trouwens goed gekomen.”

bekijk ook

Dit was het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle

Prins Harry en Meghan Markle tonen hun baby aan de wereld

De allereerste taak voor Archie: baby gaat mee op ’Royal Africa Tour’ met Harry en Meghan

Niet te missen