Tuinhier Bree zet laatste bloemschikmaand in

Print
Bree - De bloemschiksters van Tuinhier Bree sluiten hun jaar bijna af en tonen fier hun creaties. Na een jaar van hard werken tonen de bloemschiksters graag wat zij in hun mars hebben.

Bloemschikken is een heel jaar lang boeiend en heel divers. Elke maand is er een ander thema en we volgen natuurlijk de seizoenen en speciale gelegenheden zoals Pasen en Kerstmis. Ook al heb je totaal geen ervaring, wij hebben een beginnerscursus waar iedereen goed begeleid wordt door lesgeefster Marina die ervoor zorgt dat ieder cursist elke maand veel ideeën en kennis zal opdoen. Dit eerste jaar kan naar wens altijd herhaald worden, zo vaak men wil.
Voor de meer gevorderden is er een cursus gegeven door Ans. Zij zorgt voor iets meer uitdaging met technisch moeilijker stukken. Hier wordt ook iets meer creativiteit van de cursisten verwacht.Het is verbazend welke mooie creaties er ontstaan tijdens onze fijne lessen.
Onze laatste les van groep 1 op 17 december en groep 2 op 10 december willen wij openstellen voor geïnteresseerden, die geheel vrijblijvend een kijkje kunnen komen nemen, om te ervaren hoe onze lessen verlopen en wat de resultaten zijn.
Van harte welkom in het ontmoetingscentrum telkens vanaf 19.30 u.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio