© Johanna Rediers

© Johanna Rediers

© Johanna Rediers

© Johanna Rediers

© Johanna Rediers

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Bellydance4Life buikdanst 1245 euro bij elkaar voor het goede doel

Mariposa is het buikdans showteam van Johanna Rediers uit Limburg en een deel van buikdansschool Bellydance by Johanna. Ze dansten op 24 november een hele namiddag lang de pannen van het dak van de Lummense sporthal om geld in te zamelen voor het Natuurhulpcentrum van Opglabbeek in het kader van de Warmste Week.

Johanna Rediers

Buikdansschool ‘Bellydance by Johanna’ combineerde op 24 november hun liefde voor buikdans met de liefde voor dieren. In het kader van Music for Life organiseerde buikdanseres Johanna Rediers voor het vierde jaar op rij samen met Nele Jansen een workshopnamiddag waarvan alle inkomsten naar Natuurhulpcentrum Opglabbeek gaan. Ze werkten een namiddagvullend programma uit onder de titel ‘Bellydance 4 Life’ en deze was helemaal uitverkocht!“Elk jaar komen er meer en meer mensen naar ons evenement en dat is fantastisch om te zien. Het is echt hartverwarmend dat er zo een goede sfeer onder alle buikdanseressen hangt om zich samen in te zetten voor het goede doel” , zegt Johanna. Naar trouwe gewoonte en als supergrote dierenvriend kiezen zij en Nele voor het Natuurhulpcentrum om een stem te kunnen geven aan hen die geen stem hebben.

“We hebben het centrum pas nog bezocht en zijn meer dan ooit overtuigd dat ze bij het Natuurhulpcentrum ongelofelijk werk verrichten. Op die manier kunnen we onze deelnemende buikdanseressen ook zo goed mogelijk inlichten waar hun centjes naartoe gaan”, zeggen Nina en Isabel van showteam Mariposa. Op 16 november jongstleden gaven ze samen met Eva en Carla een buikdansshow in Opglabbeek in het kader van de Vossentocht, een jaarlijkse wandeling van Natuurhulpcentrum.

“Prachtig wat ze hier allemaal doen”, beaamt de rest van het buikdans showteam Mariposa , “we zijn heel blij en trots dat we dit centrum financieel kunnen ondersteunen."

Bellydance 4 Life 2019 omvatte vier workshops. Ze startten met een crazy combinations workshop om op te warmen, gevolgd door de workshop ‘shimmylicious' van Nele waarbij alle buikjes trilden van plezier. Vervolgens gaf Johanna een workshop sluierchoreografie op Disneymuziek en de namiddag werd afgesloten met een welverdiende ontspannen stretching en cool down. Als aanvulling op deze toffe namiddag werd er ook nog tal van zelfgemaakte cake en taart aangeboden en lekkere thee.

Heel erg trots kondigt Bellydance by Johanna aan maar liefst 1250€ bij elkaar gebuikdanst te hebben voor het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek.

De positieve reacties waren talrijk waardoor ze overtuigd zijn dat ze volgend jaar opnieuw een Bellydance for Life zullen organiseren. Info : www.buikdanseresjohanna.be Met dank aan Nele Jansen, Eva Nuyts, Nina Swinnen, Angie Verhaegen, Diasy Mues, Isabel van den Weyenberg en Steffi Hendrickx van showteam Mariposa om alles in goede banen te leiden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Lees meer