© Roger Vincken

© Roger Vincken

© Roger Vincken

© Roger Vincken

© Roger Vincken

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Vijf kampioenenploegen bij meisjes van Hasselt Stix

Bij het einde van het veldhockeyseizoen zet Hasselt Stix zijn meisjesploegen één voor één in de bloemetjes

Roger Vincken

Allereerst proficiat voor onze dames die op slechts 2 punten van leider Mechelse D6 de winterstop ingaan. Geen slecht debuut voor onze vrouwen. In februari werken zij verder hun seizoen af.Bij de jongere speelsters hebben U8G1 en 2 een topseizoen achter de rug en hoewel er in deze reeks geen rangschikking is vermelden we toch dat U8G1 in de hoogste reeks van hun leeftijd bovenaan eindigden in de competitie. Dat belooft voor de toekomst.

Ook de 11-jarigen, U11G1 en 2 gaven het beste van zichzelf. U11G1 eindigde zelfs op de eerste plaats in VHL2 en promoveert dus in februari naar de hoogste regionale reeks, VHL1

Een uitzonderlijke prestatie noteerden wij ook bij de 14-jarigen. U14G1 speelde kampioen in VHL1 en onze meisjes hockeyen dus volgend seizoen op nationaal vlak in Nationaal 2: een primeur voor onze Hasseltse speelsters. Maar ook hun leeftijdsgenoten van U14G3 en 2 zetten hun beste beentjes voor. U14G2 handhaafde zich uitstekend in de middenmoot van hun reeks terwijl U14G3 een knappe tweede plaats behaalde met evenveel punten als Artemis Herentals.De meisjes van U16G1 hebben al hun wedstrijden gewonnen en stijgen van VHL2 naar VHL1. Ook U16G3 is kampioen geworden met 23 punten op 30 terwijl U16G2 derde werd in dezelfde reeks na Phoenix op slechts 4 punten. De meisjes lieten Mol, Genk en Black Bears Beringen achter zich.

Hasselt Stix mag trots zijn op zijn kampioenen. Maar evenzeer proficiat voor al de andere ploegen die het beste van zichzelf gaven en mooie resultaten konden laten zien.U10G2 strandde op 3 punten van kampioen Noorderkempen Hoogstraten en U10G1 hield mooi stand in VHL2 op slechts 1 punt van tweede Mol.U12G1 en 2 handhaafden zich in hun reeks, beiden op de derde plaats. Tenslotte nog felicitaties voor de dames van U19G1 met goede resultaten in VHL2 en U19G2 met een tweede plaats in VHL3 met dezelfde punten als winnaar Phoenix uit Neerpelt.Kortom een prachtig, competitief seizoen voor onze meisjes en dames en ondertussen spelen er al heel wat in het indoorseizoen dat pas van start ging in de sporthal van KTA1 Vilderstraat te Hasselt.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio