Voorleesdag in 't Oogappeltje

Print

Foto: Suzy Schrijvers

Loksbergen

Halen - Ouderraad De Regenboog en basisschool 't Oogappeltje uit Loksbergen deden voor het derde jaar op rij mee aan de grote voorleesweek. Dit jaar stond dit in het teken van "voorleesrituelen". Het meest voor de handliggende ritueel leek de ouderraad dan ook voorlezen voor het slapengaan en om die reden deden ze een oproep naar vrijwilligers om te komen voorlezen in pyama.

Vorige week gingen al vele ouders, grootouders en kinderen in Loksbergen aan de slag met de voorbereidingen naar de grote voorleesdag.
De leesbingo werd uitgedeeld en kinderen deden weer massaal mee om op de gekste manieren voor te lezen of te laten voorlezen. De ouderraad was dan ook zeer tevreden met de ontvangen foto's en video's van de kinderen onder de tafel, met zonnebril, met huisdier, in de kast,...

Op vrijdag 22 november was het zover: de grote voorleesdag! Ook dit jaar kwamen er veel reacties en trokken talrijke vrijwilligers in pyama en met hun voorleesboek richting de klaslokalen en kleuterklassen.

Blije gezichten en aanzetten tot lezen of voorlezen was het opzet van Ouderraad De Regenboog en ook dit jaar zijn ze daar in geslaagd. Naast een plezante dag hopen ze opnieuw kans te maken op het boekenpakket vanuit het VCOV welke ze kunnen winnen door deelname aan de voorleesdag.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio