Celebs

Gluren bij BV’s: Astrid toont gezicht van dochtertje voor het eerst, Niels Destadsbader op stap met zware jongens

Print
Gluren bij BV’s: Astrid toont gezicht van dochtertje voor het eerst, Niels Destadsbader op stap met zware jongens

Schattigheid en stoerheid troef bij onze bekende landgenoten: de afgelopen week zijn BV’s druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.

Hoe fashionista Tiany Kiriloff haar man opwacht voor een date? In een pittige lederen jurk, tiens. Combineren deed ze met bruine laarzen en handtas in slangenprint.

 

 

Zanger van Bazart, Mathieu Terryn, zonder tanden? Dat ziet er ongeveer zo uit...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wait for it

A post shared by Mathieu Terryn (@mathieuterryn) on

 

Wat producer Regi Penxten doet als hij dolenthousiast is? Hard tekeergaan op een speeltuig voor kinderen. Tegen de grond gaan, eigenlijk. Dit naar aanleiding van zijn nieuw single met de Nederlandse Je Broer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neergaan! Morgen komt ‘Rebel’ uit met @jebroer ??????

A post shared by Regi (@realregi) on

 

K3’tje Klaasje Meijer deelt een levenswijsheid van op haar mountainbike. “Tussen alle drukke periodes mogen we niet vergeten te ontspannen. Dit soort momenten zijn dan gewoon goud waard”, staat er bij een kusfoto met haar lief.

 

 

Model Véronique De Kock heeft meestal veel volume in haar lokken, maar deze week toonde ze een sluik kapel in een volledig zwarte outfit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready for Fall. Black is always a good idea. Love 1995byVero #fw2019 #fall #1995byVero

A post shared by Veronique De Kock-Goossens?? (@veroniquedekock) on

 

Presentatrice An Lemmens toont de man in haar leven. Op een foto van haar dochtertje Zappa Rosa… die zo wazig en grappig is, dat je eigenlijk niets ziet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zo wazig als dit portret is, zo blij ben ik met deze meest fantastische man in ons leven ?? #picbyzapparosa #love #family

A post shared by An Lemmens (@anlemmensofficial) on

 

Zanger, acteur en presentator Niels Destadsbader ging stappen met zijn bekende vrienden Guga Baúl en Ruben Van Gucht en omschrijft hen als “zware jongens”. Actrice Leen Dendievel maakt zich zorgen. “Aiaiai, wat gaat dat geven?”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zware jongens. ???? #friends

A post shared by Niels Destadsbader (@niels_destadsbader) on

 

Psychologe Stephanie Coorevits, zus van Annelien, heeft het niet voor hippe termen zoals ‘cocooning’. “Ik noem het liever kaarsen aansteken”, staat er te lezen bij een foto waarop duidelijk te zien is dat ze het gezellig maakt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘Cocoonen’ noemen de hipsters dat. Ik noem het liever ‘kaarsen aansteken’.

A post shared by Stephanie Coorevits (@stephcoorevits) on

 

Véronique Leysen en Thomas Vanderveken hebben iets te vieren: ze waren deze week al twaalf jaar samen. “Twaalf jaar klefheid - sorry voor de mensen die ons beter kennen dan dat - en een baby (of twee) later”, schreef de zwangere blondine erbij.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

12 years of cheesiness ?? Pardon, people that know us know better ?? ... and a baby (or two) later.

A post shared by Veronique Leysen (@mauricetteveronique) on

 

En ook sterrenchef Sergio Herman mocht klinken op een bijzondere verjaardag. Die van zijn dochter Moon. Zij is 14 geworden en dat verdient een foto op zijn Instagram. “Hou superveel van je, lieverd”, schreef hij erbij.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moon herman 14jaar alweer! @moon.herman Hou superveel van je lieverd??

A post shared by @ sergioherman on

 

Het heeft even geduurd voor we het gezicht mochten zich van Billie-Ray, het dochtertje van Astrid Coppens. Maar tijdens een bezoekje aan een tentoonstelling brengt ze het guitige meisje helemaal in beeld.

 

 

Ontwerpster en zakenvrouw Eline De Munck poseert in de zomer graag in badpak, maar als ze in bad zit… draagt ze helemaal niets. Op enkele laagjes mascara na.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??????

A post shared by elinedemunck (@elinedemunck) on

 

Niet te missen