Mode

Laatste mannencollectie voor Essentiel Antwerp

Print
Laatste mannencollectie voor Essentiel Antwerp

Foto: Essentiel Antwerp

Het Belgische merk Essentiel Antwerp kondigt in een persbericht aan dat de huidige mannencollectie, die vijftien jaar bestond, de laatste is. Het label wil voortaan de focus op de vrouwenlijn leggen.

Essentiel Antwerp pakte sinds 2004 naast vrouwencollecties ook uit met collecties voor heren. Vijftien jaar lang waren deze een deel van de identiteit en internationale uitbreiding van het Antwerpse merk. Vandaag beslist het label op te focussen op het oorspronkelijke DNA: vrouwenkleding.

De huidige mannencollectie, Fall/Winter 2019, wordt de laatste. De kleding is nog in de winkels en online beschikbaar tot het einde van het seizoen. In een persbericht bedankt het label van eigen bodem iedereen die heeft meegewerkt aan deze en vorige mannencollecties.

Door het merk te hervormen naar een label voor dames, kan het de verdere groei van de vrouwencollecties verzekeren met veel nieuwe en spannende projecten in de komende maanden. De vrouwenmode doet het immers steeds beter in het buitenland, tot Australië toe.

Niet te missen