Celebs

Prins Harry en Meghan Markle brengen Kerstmis door in VS, met zegen van Queen

Print
Prins Harry en Meghan Markle brengen Kerstmis door in VS, met zegen van Queen

Foto: ISOPIX

De geruchten deden eerder al de ronde, maar nu is ook officieel bevestigd dat prins Harry, Meghan Markle en hun zoontje Archie Kerstmis zullen doorbrengen in de VS en niet - zoals de traditie het voorschrijft - bij de Queen in Sandringham.

Doria Ragland zal dit jaar Kerstmis vieren in het gezelschap van haar dochter Meghan, schoonzoon Harry en kleinkind Archie. Normaal brengen leden van de Britse koninklijke familie de feestdag door in Sandringham, het buitenverblijf van Queen Elizabeth, en dat was voor Harry al zijn hele leven het geval. Tot nu dus.

“De hertog en hertogin van Sussex kijken uit naar een verlengd verblijf bij familie”, heeft een woordvoerder van het koppel bevestigd. “Nadat ze de voorbije twee edities van Kerstmis hebben doorgebracht in Sandringham zullen zijne koninklijke hoogheden die dit jaar, als een nieuw gezin, spenderen bij Doria.”

Hoewel eerder uit geruchten was gebleken dat de Queen niet al te blij zou zijn met dat nieuws, wordt dat bij het paleis officieel ontkend. “Ze hebben de steun van zijne majesteit de koningin’, klinkt het nog. Harry en Meghan zijn trouwens de komende zes weken met vakantie en zullen een groot deel van die periode dus in de VS doorbrengen.

Niet te missen