© Willy Heussen

© Willy Heussen

thumbnail: null
thumbnail: null

Zangkoor St-Cecilia Elen viert 125ste verjaardag

Voor het zangkoor St-Cecilia uit Elen was het op 17 november een uitzonderlijke dag. Het koor vierde namelijk haar 125-jarig bestaan.

Willy Heussen

Zoals gewoonlijk werd de dag gestart met het opluisteren van de Eucharistie om 9.45 uur. Als openingslied startte het koor met 'De zon komt op' en de zon was ook effectief van de partij. Na de viering trokken de koorleden naar De Goude Ster aan de andere kant van de straat waar eerst een receptie werd gehouden en de E.H. Priesters waarop de leden van de kerkfabriek van de St-Pieterparochie uitgenodigd waren.

Verdienstelijke leden werden even in de bloemetjes gezet. Dat waren Flora Ciza (5 jaar lid, zij kon niet aanwezig zijn), Miep Dirkx (15 jaar lid), Marie-Jeanne Crijns (15 jaar lid), Nelly Geusen (25 jaar lid), Willy Heussen (25 jaar lid) en Tilly Deckers (30 jaar lid).

Daarna was het tijd voor het souper, dat toch weer in de smaak viel. Ook was er een 'grandioze tombola' om tussen de verschillende gangen de tijd te verdrijven. Ook werd er tussendoor uiteraard nog gezongen door het koor. Na nog wat bijpraten en een stukje vlaai met koffie en was alweer gauw avond. Het was een mooie dag.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio