© Jan Schouteden

Gewestelijke voetbalploeg U15B KGS Bree-Beek herfstkampioen

Op zaterdag 16 november speelden de U15B van KGS Bree-Beek hun twaalfde wedstrijd van het huidige seizoen, dit in een gewestelijke reeks met acht ploegen. Alle wedstrijden werden tot nu toe gewonnen, dat betekende dat ze kampioen konden spelen in Hechtel. En dat deden ze ook.

Jan Schouteden

KGS Bree-Beek telt drie U15 ploegen. Eén daarvan speelt provinciaal, de twee andere gewestelijk. Voor de wedstrijd in Hechtel op zaterdag legden spelers en ouders samen een bus in voor de verplaatsing. Na de wedstrijd werden de spelers door het bestuur getrakteerd op een hapje en een drankje. De sfeer was geweldig, want ook de andere twee ploegen mochten meevieren. Alle spelers, trainers, afgevaardigden, ouders en supporters van U15A, U15B en U15C genoten nog lang na in de kantine.

Samen met het bestuur kiest dit team ervoor om in januari, bij de nieuwe reeksindeling, een niveau hoger te spelen. Alle spelers van deze drie ploegen vormen één team. Dat dit een geweldige groep is, bewijst zich ook daar er meerdere spelers in het weekend een wedstrijdje van de onderbouw komen fluiten of helpen in de kantine.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio