Winnaars FC Limburg Challenges genieten van de Griekse zon: “Ideale teambuilding”

De gewestelijke invallers van Kortessem VV (4C) trokken op teambuilding naar… Kreta. Die trip kregen ze cadeau, omdat ze zich in mei tot laureaat van onze ‘FC Limburg Challenges’ kroonden.

Rome

Samen met Corendon Vliegvakanties pakte uw krant dit voorjaar uit met een straffe stunt. Om voor de hoofdprijs - een gratis tripje naar de zon vanuit Maastricht met het hele voetbalteam - in aanmerking te komen, moesten de Limburgse voetbalteams enkele uitdagingen aangaan.

Zo moesten de teams bij de eerste challenge een bekende kleedkamerfoto van Real Madrid nabootsen, bij de tweede challenge kregen de ploegen de opdracht om een heuse header bin challenge af te werken. Uiteindelijk plaatsten vier ploegen zich voor de finale en daarin toonde Kortessem VV zich dus de beste.

Kortessem VV won de voetbalrodeo-competitie op ons slotgala van Provinciaal Voetballer van het Jaar in de Versuz en mochten dus met z’n allen naar Kreta. “Het is heel leuk geweest”, reageert Daan Cnuts van Kortessem VV. “We hebben temperaturen gehad tussen 26 en 30 graden en konden dus genieten van zon, zwembad, eten, drank en wat voetbal. (lacht) De clubs in Chersonissos waren ook nog open, dus hebben we een stapje in de wereld kunnen zetten. Dit was de perfecte teambuilding na een sterke seizoenstart”, aldus Cnuts.