© Serge Daniels

© Serge Daniels

© Serge Daniels

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Kienen groot succes bij S-Plus Beringen Centrum

Het volkse kienen blijft erg populair bij senioren, meer bepaald bij de vrouwen. Dit stellen ze ook vast bij S-Plus Beringen-Centrum.

Serge Daniels

Maandag wordt er steeds gekiend bij S-Plus Beringen-Centrum. Maandag 4 november was de zaal met 55 kienre svoor het eerst volzet. Vorige bejaarden. De oudste deelneemster was 92 jaar. De kieners komen vooral voor de gezelligheid, Het is voor hen een aangenaam tijdverdrijf en hebben sociaal contact.

S-Plus Beringen Centrum is een succesvolle afdeling die inmiddels bijna 300 leden telt. Tijdens de afgelopen maanden september en oktober werden 25 nieuwe leden ingeschreven. Het geheim van het succes zou onder meer voortvloeien uit de verschillende activiteiten die de afdeling organiseert. Zo kan men er kienen, wandelen, turnen met muziek, petanque spelen, deelnemen aan de infodagen, het jaarlijks kerstfeest (3 sterren), het S-Plustival in Genk, de verschillende uitstappen, de jaarlijkse BBQ, de informatie over de reizen. Tijdens de feestdagen zoals Sinterklaas, Pasen, kerstperiode ontvangen de leden die aan de activiteiten deelnemen telkens een mooie attentie, Zoals speculaas, pralines, paaseitjes, boterham met kaas en kipkap enz.. D


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio