© Elke Kuppens

© Elke Kuppens

© Elke Kuppens

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Zorgende Handen deelt complimenten uit tijdens een brunch

Traditiegetrouw organiseren Zorgende Handen jaarlijks een feest binnen afdeling Limburg om de talrijke vrijwilligers in de watten te leggen. Dit resulteerde vroeger steevast in een avondfeest. Dit jaar gooide het team het over een andere boeg en werkte het concept van een complimentenbrunch uit. Zoals het al klinkt werd dit geen gewone brunch, maar eentje gevuld met positieve complimenten voor alle vrijwilligers, want dat verdienen ze!

Elke Kuppens

Op 22 oktober was het zover. De zaal werd ondergedompeld in een gezellige herfstsfeer, aangekleed met een interactieve complimentenboom. Hier kon iedereen zijn/haar (positieve) complimenten neerpennen voor iemand anders. Verder was er ook een fotomuur vol met foto’s van de vrijwilligers en leuke toepasselijke quotes. Dit werd wel gesmaakt door de vrijwilligers, ze hebben gretig complimenten uitgedeeld en ontvangen.

De brunch werd uitgebreid voorzien van een lekker buffet van ontbijt, warme gerechten en desserten. Tussen al dit lekkers door werden uiteraard ook de vrijwilligers gehuldigd die 5, 10, 15 en ja zelfs 20 jaar actief zijn als vrijwilliger binnen de organisatie. Ze werden elk onthaald met een warm applaus, een leuke oorkonde en een attentie om dit te vieren.Omdat elke vrijwilliger een dank-je-wel verdient kreeg iedereen aan het einde van het feest een leuk zakje complimenten mee naar huis met een kaartje dat gebruikt kan worden als bladwijzer en zodoende kan dienen als blijvende herinnering aan het geslaagde feest.

Aangeboden door onze partners

Immo

Jobs in de regio