Okra Bret Gelieren weet alles over tandprothesen

Print
Okra Bret Gelieren weet alles over tandprothesen

Foto: Roland Lemmens

Bret

Genk - Okra Bret Gelieren bracht onlangs een bezoek aan Dentaal Technisch bedrijf MDL in Maasmechelen.

Bij ontvangst werd de Okra-groep van 18 geïnteresseerden meteen al getrakteerd op koffie en vlaai. Na een korte inleiding, inclusief bedrijfsfilmpje, bezochten ze zowel de afdeling ‘uitneembare prothesen’ als de afdeling ‘vaste prothesen’. Beide begeleiders loodsten hen van de ene werkplek naar de andere om op een begrijpelijke manier de making off van een prothese levendig te maken. Ook de toelichting van de apparatuur werd zo eenvoudig mogelijk verweven in het maak-verhaal. Die apparaten vragen heel wat investeringsgeld en zoals steeds in dit digitale tijdperk moeten zij voortdurend mee-evolueren. Personeel is ook hier belangrijk, een opleiding van minimaal 5 jaren is trouwens niet van de poes, tewerkstelling lijkt vrijwel gegarandeerd.
Tijdens het bezoek hebben de deelnemers (natuurlijk) veelvuldig geprofiteerd van de bereidwilligheid van de begeleider/ster om persoonlijke vragen te stellen en concrete ‘ik heb dit aan de hand’-situaties te schetsen. Tot aller verbazing bleven de antwoorden komen, zonder enige irritatie. Achteraf werden er zelfs al afspraken gemaakt over verdere info en mogelijkheden.

Zij kregen mee dat de klant niet zo maar naar een tandarts moet gaan en niet zomaar moet meegaan in het verhaal van die tandarts, wees assertief en bereid je voor, zoek op, stel extra vragen, geef je voorkeuren aan en vooral ga naar MLD (of een ander labo) voor een vrijblijvend en gratis advies. Je moet het maar weten!
Ze stonden echt versteld van de veelheid aan mogelijkheden die zulk labo biedt.
Terug in het ontvangstlokaal, de werknemers waren al een tijdje naar huis, werd het bezoek overzichtelijk afgerond en kregen ze nog wat geschiedenis van het bedrijf mee.
 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio