Feesten met Samana Kortenbos

Print
Feesten met Samana Kortenbos

Foto: Ludo Notelé

Kortenbos

Sint-Truiden - Lekker feesten is een ideale gelegenheid om oudere en mindervalide mensen samen te brengen. Dat is ook de bedoeling van een feest ter gelegenheid van de dag van de Chronische Zieken.

De dag van de Chronische Zieken is voor Samana elk jaar weer een gelegenheid om haar leden extra te verwennen. Zodoende werden de leden van Samana Kortenbos ook dit jaar weer extra in de watten gelegd met een lekker feestmaal. Samana Kortenbos moest deze viering om organisatorische redenen wel verschuiven van zondag 13 naar zondag 27 oktober, maar daarom werd er niet minder gefeest. De leden werden inderdaad vergast op een feestmaal om letterlijk duimen en vingers van af te likken. Stel je voor; een aperitief, soep, vis en vlees met groentjes en krieltjes en gratin, dan nog een dessert en nadien koffie met een zoetje, en dat alles voor de spotprijs van 20 euro. Het is dan ook niet te verbazen dat de opkomst erg talrijk was.
Maar konden we enerzijds lekker eten, het samenzijn en het kunnen vertellen en vernemen van de laatste nieuwtjes is zeker niet te onderschatten als reden om aanwezig te zijn.
Aan alles komt echter een eind. Erg voldaan en vooral zeer tevreden en met buikje vol keerden we rond 17 uur dan terug naar huis. We kijken wel al uit naar donderdagnamiddag 19 december, want dan gaan we Kerst vieren.
Tot slot nog een dikke proficiat voor onze traiteur, die voor het lekkere eten zorgde en een heel gemeende dank aan de kernleden voor hun werk om van deze namiddag een geslaagde namiddag te maken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio