Celebs

Solange Knowles is gescheiden

Print
Solange Knowles is gescheiden

Foto: ISOPIX

Solange Knowles, singer-songwiter en jongere zus van Beyoncé, heeft via Instagram laten weten dat ze eerder dit jaar gescheiden is van haar man Alan Ferguson. De twee trouwden in 2014.

De 33-jarige zangeres onthulde vrijdag op Instagram dat er na vijf jaar een eind is gekomen aan haar huwelijk met muziekvideoregisseur Alan Ferguson.

“Elf jaar geleden ontmoette ik een fantastische man die alles in mijn leven heeft veranderd. Eerder dit jaar zijn we uit elkaar gegaan”, schreef Solange in een lang bericht op Instagram. Ze onthult niet waarom de het huwelijk is stukgelopen, maar schrijft wel dat ze de afgelopen twee jaar een fysieke en spirituele verandering heeft doorgemaakt.

De twee gaven elkaar in november 2014 het jawoord in New Orleans. Beyoncé en Jay-Z en hun dochtertje Blue Ivy waren drie van de ruim honderd gasten, die allen in het wit waren gekleed. Het was het tweede huwelijk van Solange. In 2004 stapte ze op 17-jarige leeftijd in het huwelijksbootje met Daniel Smith, een paar maanden voor de geboorte van hun zoon.

Niet te missen