© Griet Janssen

© Griet Janssen

© Griet Janssen

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Boeken centraal tijdens herfstfeest KVLV

Boeken zorgden snel voor onderlinge verbondenheid op het recente KVLV herfstfeest.

Griet Janssen

We organiseerden een boekenruil. Iedere aanwezige bracht bij het binnenkomen een boek mee en kon er bij het naar huis gaan eentje uit de hele verzameling kiezen. Dit zorgde voor gezonde spanning vanaf de start! Velen wilden, bij afgifte, even toelichten waarom ze dit bepaald boek meegebracht hadden. Leuke anekdotes en commentaar bij het onthaal!Later op de avond stelde Els Ceyssens, schrijfster en KVLV-lid in Opglabbeek, haar recente boek 'Het duistere geheim bij de menhirs' voor.

'The Golden Stars', onze KVLV buurvrouwen van Meeuwen, zorgden voor de nodige opwarming in de zaal. De medleys van liedjes zaten in het collectieve geheugen en sommige liedjes werden luidkeels meegezongen of riepen herinneringen op aan vervlogen momenten!Wanneer naar het einde van hun optreden heel de zaal in beweging kwam bij een polonaise zat de sfeer er echt in!

Zoals gebruikelijk kunnen onze leden bij elke activiteit “dopjes” inleveren voor de opeiding van blindengeleidehonden. Er werden weer heel wat zakken gevuld!

Als bestuursploeg kunnen we terugblikken op een prachtig resultaat: een warm en hartelijk herfstfeest met heel wat tevreden gezichten.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio