Mode

Modeliefhebbers vallen massaal voor deze boots van Prada

Print
Modeliefhebbers vallen massaal voor deze boots van Prada

Van moderedacteurs en fashionista’s tot modellen: ze zijn in de ban van de Monolith boots van Prada. De fikse bottines duiken vaak op in het straatbeeld en zijn daarmee de it-schoenen van het seizoen. Intussen zijn er ook al veel gelijkaardige modellen verkrijgbaar voor een fractie van de prijs.

De gitzwarte laarzen met zware, chunky zolen doken voor het eerst op tijdens de presentatie van de nieuwe herfst- en wintercollectie voor mannen in januari 2019. Een maand later, tijdens de modeweek voor dames, verschenen ze opnieuw in verschillende gedaantes. Van laag tot hoger en al dan niet met extra zakjes aan de zijkant, maar met de dikke zool als constante.

Modeliefhebbers vallen massaal voor deze boots van Prada
Foto: ISOPIX

Intussen hebben de opvallende schoenen het hart veroverd van fashionista’s en beroemdheden. Onder anderen topmodel Bella Hadid liep er onlangs mee rond in de straten van New York. Vogue-redactrice Naomi Smart omschrijft het als de ideale lompe boots. “Ik had er bijna gekocht van op de Camden Market in Londen, maar ze zagen er net iets te gothic uit. Prada heeft de gepolijste versie uitgebracht waarnaar ik al zo lang op zoek ben.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRAZIA Germany (@grazia_magazin) on

 

Volgens modekenners combineer je ze perfect met een lange jurk voor een rock-’n-rolltoets aan een vrouwelijke look. Met een broek oogt de hele look stoer. De lange versie van de boots, met opbergvakken, kost 1.300 euro. Andere merken laten zich inspireren door het Italiaanse luxelabel en brengen betaalbaardere versies op de markt. Een selectie.

Modeliefhebbers vallen massaal voor deze boots van Prada

Mango - 69,99 euro / Sacha - 136,99 euro /ILC - 129,95 euro / Zara - 49,95 euro / Dr. Martens - 220 euro

Niet te missen