Vrouw draagt verborgen camera om mensen te filmen die naar haar borsten gluren, maar doet dat niet zonder reden

Print

Vrouw draagt verborgen camera om mensen die naar haar borsten gluren te filmen, maar doet dat niet zonder reden Video: YouTube

Deze Amerikaanse vrouw weet hoe ze de aandacht van kijkers kan lokken. In een video die onlangs op sociale media verscheen, valt te zien hoe ze met een verborgen camera in haar topje mensen filmt die stiekem naar haar borsten kijken. Een leuk filmpje dat uiteraard flink wat bekijks oplevert, maar vooral ook een belangrijke boodschap meedeelt: vrouwen laten screenen op borstkanker.

Ook in de Verenigde Staten treft de aandoening vele dames. Maar liefst één op de acht vrouwen moet er de strijd aangaan tegen borstkanker. Eén van hen was de moeder van hoofdrolspeelster Whitney, die de strijd ook won. Het deed haar meer dan ooit beseffen dat vrouwen zich maar beter regelmatig laten controleren, met de ludieke campagnevideo tot gevolg. Ook haar broer en beste vriend werkten mee aan de video.

De reacties van de kijkers zijn alvast lovend. “Geweldig, een heel toffe manier om mensen bewust te maken van de aandoening!”, klinkt het onder meer. Het trio is overigens niet aan hun proefstuk toe. Ze maakten in 2014 al een gelijkaardige video over prostaatkanker, die intussen al meer dan 14 miljoen keer werd bekeken.