© ISOPIX

Nieuw boek onthult: “John F. Kennedy was bij zijn minnares toen Jackie O beviel”

Carly Simon, de Amerikaanse zangeres en goede vriendin van wijlen Jacqueline Onassis, doet in haar nieuwste boek ‘Touched By the Sun: My Friendship with Jackie’ enkele straffe onthullingen. Zo schrijft ze dat de presidentsvrouw werd bedrogen terwijl ze aan het bevallen was van hun eerste kindje.

vwh

In het boek blikt Simon terug naar augustus 1956, de maand waarin Jackie O beviel van hun doodgeboren kindje Arabella. Volgens de schrijfster was de first lady van de Verenigde Staten op dat moment niet in het bijzijn van haar man, president John F. Kennedy. Hij bracht op dat moment tijd door met een van zijn minnaressen. Voor de buitenwereld was de president op het moment van de bevalling echter “met enkele vrienden aan boord van een jacht.” Dat blijkt nu niet te kloppen.

In het boek onthult de ‘You’re so vain’-zangeres nog dat haar beroemde vriendin op de hoogte was van de affaires van haar wederhelft, onder meer me sekssymbool Marilyn Monroe, maar dat ze die door de vingers zag. “Ze wist dat hij haar liever zag dan zijn scharrels”, staat er te lezen. De in 1963 vermoorde president was wél aanwezig bij de geboorte van zijn drie andere kinderen: zonen John jr. en Patrick en dochter Caroline.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer