© Hélène Vissers

Neos Lommel huldigt 80- en 90 jarigen op hun herfstfeest

Zoals elk jaar kwamen de leden van Neos Lommel samen om te genieten van hun herfstfeest en hun jarigen te vieren. Op dinsdag 22 oktober was het weer verzamelen geblazen in feestzaal Kempenhof. Met 81 leden waren ze.

Hélène Vissers

Voorzitter Nelly Hanegreefs heette iedereen welkom. Ook de nationale voorzitter van Neos Chris De Saveur en zijn vrouw waren aanwezig op het herfstfeest. Na de verwelkoming kon iedereen genieten van een heerlijk diner. Na de hoofdschotel nam de nationale voorzitter het woord. Hij was vol lof over de werking van Neos Lommel en Jos Nijs kreeg een speciale vermelding voor zijn jaren lange inzet. Jos mocht ook een heerlijke fles Cava in ontvangst nemen, aangeboden door Neos Nationaal.

Ook werden de jarigen gevierd. Bij de 80-jarigen waren dat Marie-Agnes Heynen, Johan Sevens, Mia Kwanten, Huguette Haagdoren, Paula Witters, Erna Roelandt en Jos Aerts. Bij de 90-jarigen was dat An Geens. De dames ontvingen uit handen van de nationale voorzitter een mooi plantje en de heren een lekkere fles wijn. Na het dessert en de koffie trok iedereen voldaan en blij naar huis. Het was weer een gezellig en fijn feest.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio